BITCOIN înregistrează astăzi un record nou

Astăzi BITCOIN a străpuns pragul de 5000 USD

După cîte țineți minte, în articolul precedent despre Bitcoin am discutat despre două posibilități de a intra pe cumpărare la prețuri destul de atractive. Deci, primul nivel de 3700 nu a reușit să respingă cotația, ceea ce spune despre faptul că traderii nu prea s-au poziționat acolo cu volume mari, dar iată următorul obstacol la 3000, după cum am și menționat atunci, ne va servi ca moment de mai multă încredere… Rezultatul îl putem înțelege acum destul de ușor.

14 Septembrie 2017:

Astăzi:

Și... încotro a apucat-o?

Întrebarea e bună… deoarece prețuri mai sus nu există, deci “sky is the limit”! Astfel pare că nu prea avem puncte de reper, dar totuși careva indicii cunoaștem. În primul rînd zona de rezistență a trendului crescător în care ne aflăm la moment pe Daily (imaginea din top), iar în al doilea rînd, orice preț “rotund” – praguri psihologice de preț, care ne pot servi ca obstacole în viitor. Și următorul este 6000 USD per un Bitcoin. Astfel, unde va ajunge dintăi, acolo și putem înregistra profitul. Atenție: știind deja despre viteza de creștere pe care o poate dezvolta această criptomonedă, putem presupune că linia de rezistență o putem testa și în decurs de cîteva zile, astfel un potențial Take Profit poate avea loc începînd cu regiunea 5700USD.

Cînd să cumpărăm?

Depinde pe ce perioadă dorim să cumpărăm, adică cît timp dorim să-l ținem. Dar în orice caz, de la zone de suport. Pentru perioade mari și simpla străpungere reală a pragului de 5000 deja poate servi ca moment bun. Cînd vor fi momente bune, vom da de știre.

Perioada H1:

Perioada M15:

Pentru vitezomani, la perioada M5, a avut loc chiar acum o formațiune de continuare a tendinței, dar pînă cînd am scris acest articol, deja e tîrziu de intrat 🙂 fiindcă în acest timp în loc de retest, el a mai crescut cu 60 USD. Dar, mai bine să nu intri, decît să intri greșit! Piața va lucra și miine.

Dacă vă pare interesant, nu uitați să-i dați mai jos un SHARE ↓ acestui articol și un LIKE paginii noastre!
Dacă aveți o părere de împărțit cu Traderii din comunitatea noastră, puteți lăsa un Coment ↓ mai jos.
Iar pentru a încerca tranzacționarea online FĂRĂ RISCURI, deschideți și practicați pe un Deschide Cont Demo cu 5000$ Gratuit.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *