[:ro][vc_row][vc_column][vc_column_text]Chiar acum, pe indicile german DAX30 avem o situatie destul de interesanta. Pretul acestui activ financiar a strapuns in sus, dar pina cind nu la toate perioadele, canalul corectiv descrescator din trendul ascendent. Acest eveniment mareste probabilitatea de continuare a tendintei crescatoare pina in regiunea maximului istoric 12200.0-12400.0, dar, evident aceasta tinta este una de citeva luni. Un nivel mai apropiat pentru inregistrarea profitului poate fi regiunea 11730.0-11750.0.

 

Perioada H4:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aici vedem strapungerea reala a canalului corectiv si pretul deja retesteaza zona recent strapunsa, pentru a se respinge de la ea in sus, astfel dind de stire ca suntem intr-un nou val crescator – impuls din tredul ascendent de pe H4. In caz ca pretul intra inapoi in canalul corectiv, vom cauta sa ne debarasam de tranzactie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8233″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aici vedem ultimele 2.5 luni ale trendului crescator, dar la aceasta perioada nu avem inca strapungerea reala in sus a formatiunii sus mentionate, care am dori sa o numim Flag, dar nu este asa, deoarece nu exista un impuls crescator impunator inainte de ultima corectie. Deci, aici inca ramine sa asteptam strapungerea daca dorim distante de profit mai mari.

 

Perioada H1:[/vc_column_text][vc_single_image image=”8232″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” label=””][/vc_column][/vc_row][:]

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *