Lucru Online - Cum să faci bani pe net (online)?

Suntem in secolul tehnologiei si acest fenoment ocupa o parte tot mai mare din viata noastra. In prezent, este mult mai usor sa iti lansezi o afacere online comparativ cu anii precedenti. Acum exista solutii si platforme care te pot ajuta sa obtii o sursa de venit online fara studii de programare si cu foarte putine cunostinte tehnice.

Iata citeva din cele mai interesante modalitati de a face bani pe net:

Creaza un blog. Un blog poate fi o varianta buna de a castiga bani online, totodata o activitate placuta, daca alegi domeniul tau de interes. poti publica articole pe blog, apoi poti plasa anunturi alaturi de continutul tematic al blogului. De asemenea, poti obtine bani recomandand anumite servicii sau produse pe langa continut.

Creaza un site. Aici poti castiga prin publicitate, recomandari de produse, vanzari directe sau vanzarea serviciilor tale. De asemenea, poti face bani buni, daca creezi site-uri si le dezvolti pentru ca apoi sa le vinzi. trebuie sa furnizezi intotdeauna informatii valoroase pentru cititorii tai, si vei fi rasplatit cu mai mult trafic. Pe masura ce creste traficul, urca si valoarea site-ului tau.

Fa-te blogger video pe Youtube. Poti face filmulete despre ceva care te intereseaza, si le poti posta pe Youtube. Iar cind devii popular in retea, poti face bani intr-o multime de feluri:
 Poti castiga o parte din veniturile din publicitatea pe care YouTube o genereaza din clipurile tale.
 Poti plasa reclame sau promova produsele altor companii printr-un link de afiliat la sfarsitul videoclipului.
 Poti gasi sponsori care ar dori sa-si puna anunturile pe clipuri tale.
 Primeste sponsorizari de la companii care vor sa se adreseze telespectatorilor tai.

Scrie continut pentru alte afaceri. Milioane de oameni obtin venituri full time si part time din scrierea de articole si continut web pentru alte afaceri online. Mai ales americanii si altii care scriu in engleza, au la dispozitie mii de site-uri care le ofera posibilitatea sa castige bani din scrierea de continut general si SEO pentru diferite companii.

Consulta online. Ofera servicii de coaching sau consultanta online. Daca stapanesti la perfectie un domeniu, ai diplome in domeniu si  esti dispus sa-i inveti si pe altii, poti face bani foarte usor din aceasta activitate.

Deschide un magazin online, importa ieftin si vinde mai scump. Exista mai multe site-uri care ofera platforme pentru propria afacere in vanzare-cumparare. Pot gasi de unde sa cumpari produsele cele mai cautate la preturi mai mici si apoi sa le vinzi mai scump. Aceasta afacere poate fi usor realizata de acasa si necesita careva investitii initiale. Unii obtin venituri de ordinul sutelor de mii de dolari pe luna din aceasta.

Tranzactioneaza online pe bursa financiara. Aici, la fel poti profita daca cumperi ieftin apoi vinzi mai scump. Deasemenea poti profita si cind preturile scad! Si chiar daca e criza in lume, iarasi poti profita.

Ai nevoie de o un cont de tranzactionare online pentru a începe. Partea buna e ca poți inițial sa practici pe un cont Demo de tranzactionare – simularea contului real cu bani virtuali (fără risc).

ÎNREGISTRARE VIDEO EXPLICATIVĂ

Cum începem tranzactionarea?

Tutorial Video in limba Rusa

Tutorial Video in limba Engleza

Forex Cont Demo sau Cont Real