Cumpara BITCOIN – Exchange Bitcoin Account

cumpara si vinde Bitcoin Online
images CUMPARA CU UN SINGUR CLICK
images ACCEPTAM CARDURI BANCARE
images TRANZACTIONEAZA 24/7
images CONT GRATUIT CU 10000$ VIRTUALI


DE CE SA CUMPAR CRIPTOMONEDE?

Cumpararea criptomonedelor BITCOIN, Dash, Ethereum, Litecoin, Ripple s.a. niciodata nu a fost mai simpla si accesibila. Acum puteti cumpara criptomonede (criptovalua) cu ajutorul cardului bancar cu o suma minima de doar 10$. Platforma utilizata de boker va permite sa efectuati cumpararea cu doar un click punind la dispozitie un birou personal prin care va puteti administra criptomonedele pe care le detineti dar si retragerea simpla si rapida a banilor din cont in caz ca doriti sa vindeti. Incercati acum pe un cont gratuit cu bani virtuali sau invetiti in cele mai populare valute electronice ale momentului.


Pretul Bitcoin (eng. Bitcoin Price)

Bitcoin price sau pretul bitcoin este valoarea la care un Bitcoin poate fi vandut sau cumparat la un anumit moment. Pretul Bitcoin este cunoscut ca unul cu o volatilitate foarte ridicata deaceea este o instrument financiar foarte atractiv pentru traderi din intreaga lume.

Cont Bitcoin (eng. Bitcoin Account)

Cont de tranzactionare pe Bitcoin va ofera posibilitatea sa speculati pe cresterea si scaderea pretului Bitcoin. Prin platforma de tranzactionare aveti access la PRICE CHART (grafice) unde puteti analiza directia pretului si deschide ordine in contul bitcoin pe care in administrati.

Buy and Sell Bitcoin – exchange

Bitcoin se tranzactioneaza in raport cu dolarul american, spredeosebire de perechile valutare care dupa cum cunoastem se tranzactioneaza in perechi.