Ethereum

Cumpara una dintre cele mai populare criptomonede ale momentului
images CUMPARA Ethereum CU UN SINGUR CLICK
images ACCEPTAM CARDURI BANCARE
images INVESTITIE MINIMA DE 100 USD
images CONT GRATUIT CU 10000$ VIRTUALI

Avertizare de risc: Capitalul tau poate fi supus riscului


DE CE SA CUMPAR ETHEREUM?

Ethereum este cu siguranta criptovaluta vedeta a momentului datorita volatilitatii acesteia. Cumpararea criptomonedelor Ethereum, BITCOIN, Dash, Litecoin, Ripple s.a. niciodata nu a fost mai simpla si accesibila. Ethereum poate fi cumparata / tranzactionata cu ajutorul cardului bancar cu o suma minima de doar 10$. Platforma va permite sa efectuati cumpararea cu doar un click si retragerea simpla si rapida a banilor din cont in caz ca doriti sa vindeti criptovaluta. Reiesind din cerea ridicata a acestui activ, dar si cresterea continua a acesteai in ultima perioada, putem spune ca cumpararea Ethereum este preferata tranzactie a investitorilor.

Ce este o criptomoneda?

O criptomoneda este o valuta digitala (ex. Ethereum) proiectata și controlata de o tehnologie specială de criptare. Acesta servește ca o stocare digitală a valorii și un mijloc de schimb. Criptovaluta (sau criptomonedele) devin din ce în ce mai populare în fiecare zi. Cererea pentru ele este mereu în creștere, la fel și prețul.

Este sigur și legal să cumpărați criptocuritate?

Da, achiziționarea de criptocuritate este absolut legală. Brokerul partener folosește cele mai avansate protocoale de securitate și tehnici de criptare pentru a vă asigura că fondurile dvs. (atât fiat cât și crypto) sunt sigure.