Bancherii (aka ‘The Banksters’) au manipulat prețul Aurului și au creat un Bear Market artificial, dar totodată și ceea ce va deveni una dintre cele mai mari oportunități văzute vreodată.

Cea mai distructivă piață Bear din istoria Aurului poate genera cea mai spectaculoasă piață Bull văzută vreodată.

Și putem cu toții să profităm de ea. Nu doar bancherii merită asta. Ei au distrus bunăstarea a milioane de oameni, iar autoritățile nu au făcut altceva decât să privescă modul în care este distrusă industria de extragere a Aurului, ajunsă la un nivel absurd în ultimii ani.

Acum, au schimbat partea și atacurile au încetat. Este timpul ca prețul să evolueze în cealaltă direcție și să genereze una dintre cele mai spectaculoase piețe Bull din istorie.

Un bear raid este acea situație în care prețul este artificial dus și menținut jos, cât mai jos, înainte de a reveni pe creștere.

Să luăm un exemplu concret. Să presupunem că următoare piață bull ar fi început la 1550$ pe uncie (minimul consolidării din 2012) și ar fi continuat până la 2500$. Asta ar fi adus un randament de peste 60%.

Acum, să considerăm același top, dar cu trendul ascendent început nu de la 1550$, ci de la 1050$, minimul atins la finele anului trecut. O creștere de la 1050 la 2500 înseamnă un randament de aproape 140%. Mai mult decât dublul randamentului pe care în mod natural piața l-ar fi putut câștiga dacă ar fi fost lăsată liberă.

Însă, prețul trebuie să fie subevaluat și piața deprimată pentru ca marile bănci și fonduri să poată acumula cea mai mare parte din cantitatea existentă.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”7271″ img_size=”1898×867″ label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Avertizam ultima dată că, în februarie Aurul a rezolvat pattern-ul dezvoltat în ultimii ani și mai probabil a inițiat un bull market de durată.

Devine și mai clar acum că bancherii au creat una dintre cele mai distructive piețe bear trăite vreodată de această industrie. Și am curajul să afirm că acesta a fost scopul de la bun început. Să creeze o piață deprimată, cu prețul Aurului sub pragul de rentabilitate al industriei (aprox. 1300$ per uncie) pentru a putea cumpăra pe minime, la un preț mult subevaluat și să profite apoi de ceea ce va fi probabil una dintre cele mai spectaculoase piețe bull din istorie.

În acest moment, bancherii nu mai sunt cei mai mari inamici ai Aurului, ci cei mai buni prieteni ai tăi. Scopul lor a fost crearea unui bull market epic și sunt cu siguranță poziționați să profite de creșterea care deja a început. Tu ești?