IQ Option

Tranzacționare premium pe Optiuni Binare

Când vorbim de IQ option, putem spune cu siguranță, că e un broker care nu se lasă întrecut de nimeni la capitolul condiții de tranzacționare. Este un broker licențiat și reglementat, care oferă servicii de tranzacționare pentru toți, chiar și cei care doresc să înceapă cu sume mici, chair și cu 10$. Oferă cont virtual de tranzacționare cu opțiuni binare absolut gratuit, fără a fi necesară mai întii alimentarea contului, ca la majoritatea brokerilor care oferă tranzacționare cu optiuni binare. Oferirea gratuită a contului virtual este destul de importantă și dovedește poziția sa de cel mai bun binary options broker, poziție deținută conform multor clasamente mondiale.

Depozit minim: 10$
Tranzacție minimă: 1$
Tranzacție maximă: 5000$
Rentabilitate: pină la 91% profit pentru o predicție corectă
Modalități de depunere / retragere: Card bancar, Transfer bancar, WebMoney, Skrill, Neteller, Qiwi, Boleto, CashU, iDeal, Fasapay
Active: perechi valutare, acțiuni, indici, mărfuri
Număr de active: 500+
Fondată: 2013
Retragere: 1 zi lucrătoare

IQ Option Ltd

Este un broker reglementat, ceea ce o pune în limitele legii și elimină orice dubii legate de siguranța fondurilor investite.

Însumând cele mai bune condiții de tranzacționare cu o protecție maximală a fondurilor, putem spune că cu sigurantă ca acest gigant al industriei tranzacționării cu optiuni, este unul de top.

 

Avertizare de risc GENERAL:
Avertisment general de risc: Produsele financiare oferite de companie au un nivel ridicat de risc și pot duce la pierderea tuturor fondurilor. Nu trebuie să investești niciodată bani pe care nu-ți poți permite să pierzi.

Avertizare de risc: Capitalul tau poate fi supus riscului

Premii IQ option

 Cel Mai bun Broker
de Optiuni Binare 2013
IAIR AWARDS

Cel mai bun Broker
de Optiuni Binare 2014
FX REPORT AWARDS

 Cel mai inovativ broker
de Optiuni Binare 2013
SHOW FX WORLD

Lider Mondial printre
Brokeri de Optiuni Binare 2014
MasterForex-V