[:ro][vc_row][vc_column][vc_column_text]

In ultimele 6 luni, graficul Lirei Sterline [GBPUSD] se concentreaza intr-o formatiune, grafica numita „Triunghi” (poti afla mai multe detalii despre aceste figuri in Lectii Video Gratuite). De obicei se asteapta strapungerea triunghiului, dar in cazul nostru, avem perioada Daily, deci valurile din triunghi sunt destul de lungi si, daca vom avea parte in continuare si de-al 6-lea val descrescator, atunci el ar putea constitui aproximativ 400 de puncte, de la 1.2600 (ieri) pina la 1.2200. Timpul va arata. Dar, la  moment, putem afirma cu siguranta ca pretul a atins ieri limita de sus a triunghiului (zona de rezistenta 1.2590-1.2640), unde cumparatorii ultimilor 2 saptamini primesc o posibilitate buna de a inregistra profituri, iar vinzatorii de a deschide pozitii noi. Un factor care ar putea da putere unor astfel de decizii, este faptul ca inainte de triunghi, cotatia perechii valutare GBPUSD s-a aflat in trend descrescator. Defapt si acum se afla. Si acest trend s-a inceput inca in Iulie 2014.

 

Perioada Daily:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8773″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Perioada H4:[/vc_column_text][vc_single_image image=”8776″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][vc_column_text]In aceasta imagine se vad mai explicit ultimile 2 valuri din interiorul triunghiului si anume un astfel de val posibil sa vedem in continuare, daca zona de rezistenta 1.2590-1.2640 va reusi sa intoarca balanta banilor din piata spre vinzatori. Este evident ca, pentru a fi mai increzuti intr-un astfel de scenariu, ar trebui sa vedem dintai finisarea valului (trendul crescator de culoare verde) in care ne aflam la moment.

Zonele potentiale pentru inregistrarea profitului ar putea fi linia trendului precedent – regiunea 1.2370-1.2320 si deja limita de jos a triunghiului 1.2200-1.2100. Nu uitam ca ordinele TakeProfit se stabilesc PINA LA aceste zone potentiale pentru incasarea profitului.

Strapungerea reala in sus a triunghiului la perioada Daily, va spune despre faptul ca situatia se schimba si tranzactia trebuie inchisa.

 

Perioada H1:[/vc_column_text][vc_single_image image=”8775″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pentru a incerca FARA RISCURI tranzactionarea online, deschideti un Cont Demonstrativ Gratuit

sau tranzactionati pe un Cont Real pentru rezultate reale.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *