[:ro][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ca de obicei, in prima zi de Vineri din fiecare luna, toti traderii si investitorii din lume asteapta cu nerabdare cea mai importanta stire din SUA – datele cu privire la starea somajului pe tara si locurile de munca noi create in sectorul non-agricol.

Ce avem de data aceasta?

Un pas pina la cel mai mic nivel al somajului din ultimii 16 ani

Luna trecuta rata somajului din Statele Unite a atins nivelul de 4.5%. Este un rezultat destul de bun, daca ne aducem aminte ca, dupa ultima criza financiara mondiala, acest indicator crescuse la 10.2% in Noiembrie 2009. Din acel moment, numarul populatiei neangajate scade continuu si stabil. Acum SUA pare ca are posibilitatea sa aduca acest indicator la cel mai bun nivel din ultimii 16 ani si chiar sa tinda la rezultate si mai bune…, de exemplu la 3.9%-4.0% ca in anii 2000-2001.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8988″ img_size=”large” alignment=”center” label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

sursa: www.forexfactory.com

De fapt, specialistii nu prognozeaza o imbunatatire a ratei somajului pentru luna aceasta, dar in citeva ore vom sti la sigur. Anume in asa situatie, cind prognozele sunt negative, daca rezultatele vor fi pozitive, ne vom putea astepta la o scadere buna pe cea mai monitorizata pereche valutara EUR/USD. De ce?

 

Analiza grafica e de partea vinzatorilor pe EUR/USD

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8986″ img_size=”large” label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Graficul Daily ne spune ca pretul in ultima luna ne-a demonstrat o dorinta buna de crestere, dar:

si aceasta combinatie ar putea genera in continuare o depreciere, chiar si pentru toata luna mai, mai ales daca niste evenimente economice sau politice vor sustine acest vector….. si iarasi, dar:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *