[:ro][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De la inceputul lunii Mai, pretul unei uncii de aur a crescut cu 65$, iar de la inceputul anului 2017, s-a intarit cu 132$.

Astazi cotatia Aurului pe bursa financiara a strapuns nivelul preturilor maxime din interiorul zilei. Au fost dintai citeva incercari fara succes, dar totusi acum a reusit, astfel se presupune o continuare a tendintei crescatoare. Au mai ramas 13$ pina la maximul anului 2017, care a constituit 1295$ pentru o uncie de aur. La moment cotatia aurului se afla in regiunea 1282$.

O doza de putere pentru „taurii pe aur” a aruncat-o saptamina trecuta statistica cu privire la starea somajului din SUA – NFP, ceea ce a dus de deprecierea dolarului american, care, si asa se depreciaza increzut pe tot parcursul anului 2017.

Daca diapazonul cotatiilor de astazi nu va rezista in calitate de nivel de suport, atunci va aparea versiunea dezvoltarii unui val corectiv in trendul crescator de la perioada H1.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9139″ img_size=”large” alignment=”center” label=””][vc_single_image image=”9137″ img_size=”large” alignment=”center” label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pentru a incerca tranzactionarea online FARA RISCURI, deschideti si practicati pe un Cont Demonstrativ Gratuit.

Pentru a invata cum sa analizati graficele corect, accesati sectiunea EDUCATIE.

Iar daca v-a fost util acest articol, nu uitati sa-i dati un LIKE paginii noastre si un SHARE acestui articol!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *