[:ro][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Astazi, Yenul Japonez [JPY] a testat de jos in sus citeva zone de rezistenta pe graficele perechilor valutare EUR/JPY si USD/JPY. Aceste zone de rezistenta servesc ca obstacole si eventual pot da nastere unor respingeri in jos sau chiar unor valuri noi descrescatoare pe ambele perechi valutare, ceea ce inseamna o intarire a monedei japoneze si posibilitatea de a profita pe aceste miscari.

Deci sa analizam in particular…

EUR/JPY, perioada Daily:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8935″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]La aceasta perioada, avem un trend descrescator, inceput cu 5 luni in urma, care deja a avut 4 atingeri la linia de rezistenta si pe care acum pretul o testeaza a cincea oara. Este important sa atragem atentia la maniera cu care a venit aici pretul – fara nici o corectie, ceea ce ar trebuie sa existe daca pretul doreste sa mai creasca; si faptul ca minimul precedent (zona 115.40-114.80) se afla cu mult mai jos decit predecesorul sau, ceea ce ne indica o putere mare a trendului descrescator.

EUR/JPY, perioada H4:[/vc_column_text][vc_single_image image=”8936″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aici vedem mai detaliat precedentele 2 valuri din trendul descrescator si diapazonul pentru urmatorul potential impuls – val descrescator si primele obstacole pe care le poate intilni. Deci, aici poate merge vorba despre un profit in marime de 140 sau 260 sau 620 de puncte.

Un factor care poate impinge cotatia EUR/JPY in jos pe graficul Daily, este faptul ca si perechea EUR/USD de asemenea a ajuns la o zona dubla de rezistenta pe graficul Daily, ceea ce poate genera o respingere in jos, adica o depreciere a valutei EUR, si acest lucru va favoriza scaderea cotatie EUR/JPY.

EUR/USD, perioada Daily:[/vc_column_text][vc_single_image image=”8932″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

O situatie atractiva pentru „ursi” se monitorizeaza si pe graficul perechii valutare USD/JPY, care la fel ca si EUR/JPY, in ultimele 5 luni se afla intr-un trend descrescator si acum pretul ajunge de jos in sus la o zone de rezistenta: maximul lunii Aprilie 111.40-111.55; apoi nivelul minimelor din Februarie si maximul din 31 Martie 111.90-112.20.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8934″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aceste evolutii potentiale se refera la perioadele Daily si H4, ceea ce inseamna ca tranzactiile pot dura citeva zile sau saptamini. Astfel, este important sa monitorizam stirile din piata financiara si evenimetele politice din regiunile respective.

 

 

Pentru a incerca FARA RISCURI tranzactionarea online, deschideti un Cont Demonstrativ Gratuit.

Pentru mai multe surse de instruire in tranzactionare, accesati sectiunea EDUCATIE.

Iar daca v-a fost util acest articol, nu uitati sa-i dati un LIKE paginii noastre si un SHARE acestui articol!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *